Getting My קידום אתרים בגוגל To Work
Getting My קידום אתרים בגוגל To Work
Blog Article
יש לקחת בחשבון שבפעילות גלישה של משתמש באתר ישנם לא מעט צווארי בקבוק שמכבידים עוד יותר על ההתקשרות מול האתר: המכשיר ממנו גולש המשתמש, חבילת הגלישה שלו, הקליטה במיקום שבו הוא נמצא, מיקום השרתים בעולם, איכות חברת התקשורת המספקת את תשתית הגלישה ועוד.
ככל שתדעו יותר על האתר, ככל שתפגינו בקיאות גבוהה יותר, כך הדרך לקדם את אותו אתר תהיה קלה וקצרה יותר.
אז איך מקדמים אתר בגוגל לבד? זה אמנם לא פשוט ודורש הכרות עם כמה וכמה תחומים – וגם ואולי בעיקר משמעת עצמית, סבלנות ומוטיבציה.
חשוב למלא כל אחד מהשדות בצורה עניינית ולא להתעצל. זה גם תורם לקידום האתר וזו גם דרך טובה שגוגל יציג את התמונות הנמצאות באתר במנוע חיפוש התמונות שלו.
יכול להיות שאתם מקדמי האתרים הטובים ביותר בעולם, אבל אם אתם לא יודעים להציג את ההישגים שלכם בתהליך הקידום – הדרך למטה קצרה מאוד.
זה לא רק על איך לעשות את החלק הטכני אלה גם על איך לבנות עסק להכנסה פסיבית בעזאץ הכלים.מאד מומלץ!
בואו לעקוב אחרי מיקומים של כל אתר, מכל מקום בעולם, כולל הפרדה בין מיקומי דסקטופ ומובייל, תנועה, תיעוד עבודה ואפילו תוכלו לשלוח ללקוחות שלכם לינק לדשבורד שמתעדכן אונליין!
אני עובדת עם עשהאל כבר כמה שנים ומאוד מרוצה מהשירות המצוין, המקצועיות והתוצאות המעולות שזה הביא לעסק שלי - חברת עורכי דין.
לדוגמה, ייתכן שהשקעת התקציב הדרוש כדי למקם ביטוי מסויים ראשון במנוע החיפוש תהיה לא פרופורציונלית להכנסה הצפויה מן המיקום הזה, ולעומת זאת, שיפור שיעורי ההקלקות get more info על הביטוי במקום השלישי תוכל להשיא ערך רב יותר לבית העסק.
בחירת אסטרטגיית התוכן צריכה להתבצע כבר בשלבים הראשונים של קידום האתר, עוד בשלב התכנון. בשלב זה תעשו שימוש בכלי מחקר מתקדמים על מנת להבין מה מעניין את הגולשים בנישה שלכם, באיזו תדירות תפרסמו תכנים באתר, מה יהיה האורך של המאמרים, מי יכתוב אותם, מה תהיה תצורת ההתקשרות מול כותבי התוכן, מה נדרש על מנת לכתוב תוכן בנישה שלכם, ובפרט, האם נדרשת הכשרה מיוחדת, תואר אקדמי ייעודי, גישה למקורות מידע שעולים הרבה כסף, או שמא, כל כותב תוכן מתחיל יוכל לבצע את העבודה.
אתר רציני צריך שתהיה לו נוכחות גם מחוץ לגוגל ובכל מקרה ההמלצה היא לא להסתמך בלעדית על תנועה אורגנית מגוגל – שכן זהו אחד הערוצים הכי פחות יציבים שיש.
כמו כן, לכשמגיע אליכם לביקור הזחלן של מנוע החיפוש, האתגר המרכזי הוא לתעל את זמן הביקור שלו למיקסום האינדוקס של הדפים החשובים לכם ביותר. לשם כך, חשוב יהיה לדאוג לכך שהאתר יטען במהירות ורוחב הפס של התקשורת הינו מספק (מנועי החיפוש מצהירים שהם פועלים כל עוד לא נפגמת חווית המשתמש של הגולשים כתוצאה מפעילות הזחלנים), וכן שההירכיה של האתר, הקישורים הפנימיים שבו, ניהול סדר החשיבות של העמודים באתר – כולם מאפשרים למנוע החיפוש להבין אילו דפים באתר חשוב יותר לסרוק ולאנדקס.
אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.
לפעמים קל הרבה יותר לשפר את שיעור ההקלקה של הגולשים, מאשר את הדירוג האורגני של ביטויי מסויים בדף תוצאות החיפוש.